Wednesday 29 January 2014

Албумче дневниче за Стела { Stella's baby album }

Албумчето е изработени с любими за мен хартии. И като текстура , и като десен, те са ефектни и красиви. Ползвах дантела, панделки, помпоми... неща с които едва ли ще ви изненадам, защото всеки мой албум ги носи като характерни белези ;)




















Sunday 26 January 2014

Буркан в пролетни одежди... { Spring Memory Jar }


Буркана декорирах за втория рожден ден на порастналата Зорничка. Темата на тазгодишното и парти е калинка. Майка й искаше аз да изработя буркана, в който гостите да поместят пожеланията си! Имах свободата от която се нуждаех и сътворих точно това, което исках... На капака съм поместила цяла градинка от ароматни цветя сред които се крият гъбки- две, тъй като и годинките на Зори са толкова ;) А калинките сложих на етикета. Самото стъклено тяло облякох в червена дантела... Буркан за чудо и приказ! Също като малката му притежателка. Честит рожден ден, дете! Вярвай в приказките защото ти си част от тях... питай мама ;)
























Wednesday 22 January 2014

Албум за първата годинка на Марая { Maraia's First Year Album }



Днешният албум е за бебе Марая. Той е с размери 21/21 сантиметра и е изцяло изработен от бирен картон. Всяка страница цветно декорирана и е за съответния месец до първата годинка, като освен снимки има поле и за изписване на ръста и теглото. В джобчетата може да се скрият писъмца или послания, които да подсилят сантименталната стойност на албума. Има и пликче за гривничката от родилното отделение или за косичката от кръщенето. 





































Албумчето може да заделите в архивите си в Pinterest . Може да го харесате във Facebook, а може и да си поръчате подобно в 10fingers

Tuesday 21 January 2014

Едно много бебешко албумче { A very baby album }



Албумчето на Теодор е мноооого бебешко. Майката има цветова линия в която смята да посреща празниците на Теди и аз се съобразих с нея. Точките са ми слабост, а внесени в албума под формата на десен на хартийте си беше направо необходимост ;)






























Албумчето може да заделите в архивите си в Pinterest . Може да го харесате във Facebook , а може и да си поръчате подобно в 10fingers

Sunday 19 January 2014

Албум за големи снимки { Photoalbum }

Албума разработвах като модел през новогодишните празници. Тогава си взех и невероятния пънч на Марта. Влюбена съм! Толкова красив бордюр! Цветята са уникална рамка, която опасва снимката на всяка страница. Хартията за основа е текстурна и с ванилен цвят- любима! Корицата е ярка и категорична!























Албума е наличен в магазина!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...